lördag 10 september 2016

Väggar och lönndörrar

Det har gått en stund nu igen sedan senaste inlägget. 
Bloggen har hunnit fylla 2 år till och med under tiden jag har varit borta :)

Orsaken till de glesa inläggen är att jag inte längre har tillgång till egen dator utan måste dela med alla andra i familjen och det bli liksom inte av på samma sätt som tidigare att lägga upp nya inlägg.


Renoveringen fortsätter framåt sakteligen. I veckan som gått har vi nästan varje kväll fixat till något i son nr 1:s rum.

Gubben har fixar värme i rummet och det behövs nog nu när det har blivit kyligare ute. Jag har putsat väggar och tak, spikat fast lös gammal tapet som skall sparas bakom pappen och så har jag spikat pappremsor i alla hörn som förberedning inför papprande av alla väggar. I hörnet på bilden skall vi lämna den tapet som syns. Tänkte mig en plexiskiva som sätts ovanpå tapeterna. Ovanpå den kommer vi att bygga upp klädskrubben igen. På så sätt kommer den gamla tapeten att vara gömd, något som sonen önskar, men på samma gång kan man enkelt flytta undan de hängande kläderna i skrubben och titta på tapeten.


Jag tycker att de är så fina att jag helst inte gömmer dem bakom papp, därför en plexiskiva :)


Gubben har fixat till lönndörren som kommer att gå mellan sönernas rum. Det kommer att vara ett dörrblad i båda rummen och sönerna kommer att kunna låsa med en hake ifall de inte vill ha "besök" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar