fredag 27 november 2020

Ett halv år senare!

Ett halv år har gått sedan senaste uppdatering här på bloggen, tänk vad tiden går fort!
Nu står lillajul och första advent vid dörren och jag har pyntat ute vid trappan :)


I senaste inlägget jobbade vi med att göra tjälisoleringen klar runt glasverandan och nu, ett halv år senare, har vi kommit en bra bit på murningen av väggarna. Gubben har jobbat på under sommaren och det är nästan klart. Han hann med att mura ett varv ovan fönstergluggarna och det är sista varvet som kommer ovanpå. Det har tagit lång tid när stenarna skall sågas för att få  alla 5st stålpelare inne i väggarna.


För att få det lite mysigt vid trappan var jag och hämtade en hel drös med små granar och mossa att pynta med. Använde gamla järngrytor som jag fyllde med grus och så mossa och kottar på och så några ljungplantor :)


En julgran i ett plåtämbare och som dekoration någon slags järn mojäng som vi hittade i uthuset. tyckte att den var fin både till färgen och till formen så den får hänga med :)


Trappräcket har fått sin girlang med lampor även i år, annars är det så mörkt när man skall ta sig ner på kvällarna och nu också på morgnarna när jag åker till jobbet.
Fönstergluggen som syns kommer att vara fönstret i duschen och längre in bastun, tanken är att man skall kunna se ut när man sitter i bastun :)



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar