fredag 11 mars 2016

Garderob då och nuSå här såg vår blivande garderob ut när vi köpte huset :) 
Alla väggar var rosa. 
Utrymmet var en labyrint av skrubbar, tre wc och ett badrum. 

Den gröna dörren går in till vårt sovrum som då var delat i två rum; ett kapprum för dagisbarnen och en alkov mot matsalen med en städskrubb i det hörn var vår flyttade kakelugn står nu. Dom gröna dörrarna flyttade vi till andra ändan av vårt sovrum till öppningen in mot matrummet.


Väggfasta skrubbar som troligtvis har funnits länge för inne i dem fanns dessa härliga tapeter!


En gammal vriden el-ledning hände kvar uppe vid taket... nästan synd att riva dessa!


Knoppbrädor, klädstänger och en hatthylla, allt är tillvarataget och den korta knoppbrädan har jag målat svart och den är uppsatt i vårt badrum.


En av de tre wc:n som fanns i utrymmet.


Vy ut mot vardagsrummet med en wc på vänstra sidan och dörren in till det dåvarande badrummet på högra sidan. Mot vänster finns den gröna dörren på första bilden.


Under plastmattan och spånskivorna fanns det ett plankgolv men tyvärr gick det ine att spara det. Det var i dåligt skick och när vi öppnade golvet hittade vi också flera olika sorters isoleringar som måste bytas ut.


Där bakom styroxen är vardagsrummet. Den lilla dörren som ledde in dit när vi köpte huset hade satts in i en större öppning. När vi rev alla väggar så kunde vi konstatera att detta var fin farstun man kom in till. En kakelugn har stått i hörnet där papplådan står.


Stockväggs stumpen är det som är kvar av väggen som har delat utrymmet. Brevid den har det funnits en liten låg dörr med en garderob bakom. Där förvarades säkert gästernas ytterkläder när de kom på besök :) Från garderoben har det gått en liten dörr in till vårt sovrum där den gröna dörren stod. 


Här är vi just nu, golvet är på plats och utrymmet används som förråd för målfärg och annat som inte kan vara i kallt över vintern.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar