torsdag 30 juni 2016

Renoveringen igång igen!

Gubben satte igång med renoveringen i går på kvällen :)
Äntligen måste man nog säga. Vi har haft så mycket annat program nu under lång tid att vi inte hunnit med renoveringen alls.
 
 
 Men vi har hela tiden vetat vad som skall göras och det har också kanske varit en bidragande orsak till varför vi inte börjat. Vi bestämde nämligen att riva den gamla skorstensmuren i det rum som skall bli sönernas TV-rum och det har kanske känts lite som ett väl stort projekt. Men nu när han kom igång uppe på vinden så känns det redan lättare.
 
Han måste börja uppe på vinden i det lilla vindsrummet.

 
Han höll till där uppe med släggan i någon timme och detta är resultatet. Muren går in i den gamla skorstenen och det hålet skall muras igen. Vi har inte tänkt använda rörspisarna i sönernas rum, vars skorsten muren går ihop med, men vi vill i alla fall att det skall se snyggt ut här uppe också fastän vi troligen inte heller kommer att använda vindsrummet till mera än förråd.
 
 
Muren är borta uppe i vindsrummet och skorstenen är som ett hål ner i golvet. Nu gäller det att få till ställningar nere så att vi kan riva det som är kvar :)

 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar