onsdag 11 juli 2018

Semester!


Nu är det semester :)

Startade semestern i år med att åka iväg på en veckas resa till Sverige. Hälsade på släkt och vänner, åkte till Gysinge och besökte Uppsala och Sigtuna och så förstås Stockholm City. 
Nu är vi hemma igen och sommararbetet har börjat!
Känner mig liksom bävern på bilden ;) Jobbar flitigt på med min "att-göra-lista". Har börjat med att måla brädor och ribbor till planket som vi tänkte komma vidare med i sommar. Sen skall jag måla lite till; panelbrädor, golvlistor och kanske till och med någon taklist.

Men det skall väl inte bara bli jobbande, lite fritid skall också rymmas in i de återstående 4 1/2 veckorna jag har semester. I helgen är det marknad i stan och då blir det några dagars avbrott i jobbet, bröllopsdagen brukar vi fira med en ledig helg och så är det "grande finale" sista veckoslutet på semestern då vi ställer till med kräftfest och samtidigt firar gubben på hans födelsedag :)
Och däremellan mycket annat smått och gott som till exempel en cykeltur till camping för att äta glass, tvätta mattor med ett svalkande dopp efter, villaliv.... ja det är mycket man vill klämma in på sommaren och kanske inte allt blir av men vi försöker i alla fall ta vara på de varma och soliga dagarna och vara ute nu när det är så fint väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar