fredag 8 januari 2016

Vindsförvaring


Över helgen var jag uppe på vinden för att plocka ned all vintersport utrustning och på samma gång tog jag några foton av vår förvaring av foder, lister och annat nyttigt som står där och väntar på att vi får rummen renoverade.
En enkel karta över alla rum i huset var rummens nummer finns inskrivna hänger först. 


Just nu håller vi till i rum 7 och 8, rum 9 är följande. Rum 1,2 och 4 är de rum som inte längre har delar här uppe utan är klara :) Rum 5,6 och 10 är fem före färdiga med alla överstycken, foder och lister.

Varje rum har ett eget litet utrymme där vi har ställt det som har tagits tillvara från det rummet. Här rum nummer 3, blivande biblioteket. Därifrån har vi fört upp fönstrets överstycke, fönstrets foder och så foder från en mindre dörr än den som går in där nu. Den dörren står nu på ett annat ställe så det gäller att hålla reda på dessa delar när dörrarna flyttar runt i huset :)


Några extra delar har vi också eftersom vi hittade några överstycken ute i vedboden när vi städade där och de kommer väl till pass till de dörrar och fönster som inte hade överstycken när vi köpte huset, dessutom har en del överstycken sågats av och dem byter jag gärna ut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar