lördag 14 april 2018

Våren är här!


Äntligen är våren här :)

Sedan påsk har värmen sakta men säkert återvänt till oss och nu den senaste veckan har snön försvunnit på kort tid. Endast små drivor kvar i skuggan.
Idag har vi strålande solsken och solen värmer så pass att man kan sitta i kortärmad skjorta ifall man sätter sig i lä undan vinden.

Snart börjar trädgårdssäsongen och med den mycket arbete ute men nog skall vi väl hinna med något smått inne också trots det.
Förra helgen började vi på med spegeln i wc:n men klara blev vi inte :)  några mässingsskruvar fattades, som vanligt ;) det är inte alltid det flyter på så bra.

Renoveringen har gått lite på sparlåga nu den senaste tiden, vi har inte riktigt kommit oss för att ta itu med det som är kvar. Lister till öppningen mellan sönernas TV-rum och farstun fick vi i alla fall inhandlade idag så nu skall de målas några varv före vi får dem på plats. 
Det är mycket som händer just nu och jobbet kräver en hel del energi och väl hemma på kvällarna blir det oftast så att vi tar det lugnt och laddar batterierna. Helgerna har inte heller riktigt räckt till till renoveringen, det är så mycket annat som kommer i vägen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar